Actualitat

Els Carnissers-Xarcuters de Barcelona esperen vendre 2.250.000 canelons aquest Nadal

Representa un 2% més que l'any passat

El GremiCarn preveu vendre aquest Nadal 2.250.000 canelons, el que representa un 2% més que l’any passat.

En total, el gremi calcula que més de 770.000 persones gaudiran aquestes festes d’un dels plats més típics de la gastronomia catalana.

Aquesta previsió d’increment en les vendes demostra que els canelons que elaboren els carnissers-xarcuters de Barcelona segueix sent una de les opcions més demandades per les llars catalanes, que constaten any rere any que són tan bons com els elaborats de l’àvia!.

El sabor clàssic del farcit de carn amb la pasta i la beixamel fan dels canelons un dels àpats més saborosos de la cuina tardicional catalana. Aquests dies els carnissers-xarcuters de Barcelona, de la mà del GremiCarn, estan prepararant amb dedicació el surtit de canelons per poder donar resposta a l’elevada demanda.

Els carnissers-xarcuters fan servir la recepta de tota la vida.

El procés d’elaboració dels canelons és senzill però laboriós. Per preparar-los necessitem:

Per fer el rostit:

Carn de porc i vedella
Botifarra
Pastanagues
Ceba…

publicitat
Tancar
Per a visualitzar el contingut has de ser agremiat
Fes-te agremiat
Nom i cognoms:
Empresa:
Telèfon:
Correu electrònic:
Vull ser agremiat
Sóc agremiat
Correu electrònic:
NIF:
Entrar