Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Actualitat

Els embotits socials dels agremiats Fundació Mas Albornà doblement premiats a la 5a edició B-value

Els dos distintius van ser pel projecte “Un fuet que pot canviar el món” i “Els primers embotits conscients del mercat”.

La 5a edició de B-Value ha premiat doblement la iniciativa social en forma d’embotits artesanals que ha promogut la fundació penedesenca Mas Albornà sota el nom de Mallart Artesans Xarcuters. En un acte celebrat ahir a Barcelona, es van lliurar els premis d’aquest programa d’acceleració de projectes del tercer sector La Fundació Mas Albornà va rebre una dotació de 25.000 euros per a continuar fent créixer el projecte dels embotits Mallart Artesans Xarcuters, el qual necessita un impuls per a arribar a assolir la seva fita: la creació i capacitació laboral de persones vulnerables a través de l’elaboració artesanal d’embotits de gran qualitat.

“Un fuet que pot canviar el món”, va ser un dels projectes guardonats pel potencial transformador que té, tant en la creació de llocs de treball com en la incorporació al mercat dels primers embotits conscients i amb compromís social. El segon guardó va ser per “Els primers embotits conscients del mercat”, una proposta de creació de llocs de treball, de visibilització i de sensibilització cap a les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental i d’impacte social.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família