Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

En marxa el 3er Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional

Un any més la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn busquen la millor llonganissa tradicional del país

A Catalunya es fan molt bones llangonisses tradicionals però només una pot ser la millor del 2019. La Confraria,juntament amb la Fundació Oficis de la Carn, ja hem obert les inscripcions al web del concurs per rebre les candidates a emportar-se el premi d’enguany. Fins al 27 de setembre hi ha temps per omplir les dades al formulari d’inscripció del web i hi són cridades totes aquelles empreses de Catalunya que estiguin degudament autoritzades per l’elaboració de productes carnis i compleixin amb les bases del concurs.

Posteriorment a la inscripció s’obrirà el termini per la recepció de llonganisses a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (c. Consell de Cent, 80. 08015. Barcelona) des del 30 de setembre fins al 2 d’octubre. 3 dies claus per enviar la millor elaboració i que el jurat en faci la tria més justa. Els resultats del concurs es faran públics en el marc de la Fira IMEAT de Cornellà de Llobregat el pròxim 6 d’octubre.

Un any més, la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu, també s’implica en la convocatòria d’un concurs que té com a objectiu la promoció, el foment i la difusió dels oficis relacionats amb la carn i els productes carnis a Catalunya.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família