Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Actualitat

Ens veiem a Alimentaria!

Del dilluns 4 al dijous 7 d'abril se celebra la Fira Alimentaria i en aquesta edició Carnissers Xarcuters Catalunya estarà present amb un estand.

Del dilluns 4 al dijous 7 d’abril se celebra la Fira Alimentaria i en aquesta edició Carnissers Xarcuters Catalunya estarà present amb un estand. Us esperem a l’estand B500 del saló Intercarn (pavelló 3).  [veure mapa].

Durant els 4 dies, l’espai de Carnissers Xarcuters Catalunya es convertirà en el lloc de trobada del sector amb demostracions, xerrades, entrevistes i moltes sorpreses que us informarem més detalladament pròximament.

Aconsegueix la teva entrada a preu reduït

Des de Carnissers Xarcuters Catalunya oferim als associats als Gremis de la federació catalana de carnissers xarcuters cansaladers, entrades electròniques d’un dia per 10€ (IVA inclòs).

Totes aquelles persones interessades a adquirir entrades (no hi ha un màxim establert per persona) han d’omplir el formulari que trobareu a l’enllaç següent: Formulari entrades

Les demostracions de Carnissers Xarcuters Catalunya

L’estand de Carnissers Xarcuters Catalunya tindrà vida pròpia amb demostracions d’elaborats carnis i activitats que estaran obertes a tots els agremiats i visitants.

Dilluns 4 d’abril:

  • 13.00h a 14:00h – La Yolanda i Cinta Casternado impartiran un taller d’elaboracions amb vedella i xai, una fusió d’innovació i tradició, que revaloritzen les peces i ens ofereix una presentació que ens diferencia de la competència de grans operadors.
  • 15.30h a 16.30h – La Neus Sala elaborarà tres receptes a base de carn de vedella i porc, fent valdre la importància de la presentació dels productes preparats.

Dimarts 5 d’abril

  • 12.00h a 13.00h – L’Olga Arroyo ens oferirà diferents presentacions de safates de formatges i embotits ideals per a celebracions especials que donaran un valor afegit als nostres negocis..

Dimecres 6 d’abril

  • 12.00h a 13.00h – L’Ana Paris ens oferirà diferents elaborats realitzats amb aus i porc. Elaborats que revaloren les peces i ens ofereix una presentació que ens diferencia de la competència de grans operadors.
  • 15.30h a 16.30h – Cata de Pernil DOP Teruel i masterclass per apreciar les seves característiques sensorials, apendre les particularitats de la seva elaboració, races porcines utilitzades… Tot de la mà d’experts en la denomirenació d’origen.

No et perdis el #SofàXou a través de les xarxes de Carnissers Xarcuters Catalunya

Durant l’Alimentaria podreu seguir en directe les entrevistes i xous de l’estand a través de l’Instagram de Carnissers Xarcuters Catalunya i també a través del nou canal de Youtube. Estigueu atents a les xarxes!

Subscriu-te i segueix-nos!

 

Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat