Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Entrega de diplomes del curs ‘Principis bàsics de Carnisseria i Elaboració de productes carnis’

Escola Oficis de la Carn

El passat dimarts 20 de març es celebrava l’entrega de diplomes de la segona edició del curs de ‘Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis’, abans anomenat Tecnologia general de la carn per a carnissers i xarcuters, organitzat per la Fundació Oficis de la Carn i amb la col·laboració d’IRTA del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Amb una vintena d’alumnes inscrits, des del 8 de gener s’han impartit diferents classes i tallers amb l’objectiu de preparar professionals capaços d’afrontar els reptes d’innovació i competitivitat del sector fent que els alumnes adquirissin les bases dels processos amb què es treballa al sector.

 

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat