Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Entrepans i les Formes del Pa

Recull de fotografies de la sessió dels Entrepans i les Formes del pa impartida dins del Cicle d'Aplicacions Gastronòmiques 2010

Continuant amb el Cicle d’Aplicacions Gastronòmiques 2010 us mostrem unes imatges de com va anar aquesta sessió dels Entrepans i les Formes de pa.

En l’apartat de la Galeria podreu trobar aquest recull.

Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat