Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Sector

Es presenta la 1a trobada anual d’artesans de la carn d’Espanya

L'esdeveniment tindrà lloc a Madrid els dies 30 de setembre i 1 d'octubre del 2023 i pretén convertir-se en un punt de referència del sector i posar en valor davant la societat els professionals de la carnisseria, xarcuteria, polleria i triperia.

La primera Trobada Anual d’Artesans de la Carn d’Espanya, sota el títol “La nova cultura de la carn”, neix amb l’objectiu de posar en valor la figura dels professionals especialitzats de la carn i fomentar l’intercanvi i la transferència de coneixement a totes les àrees possibles relacionades amb el sector. La trobada està oberta a totes aquelles empreses i professionals que vulguin sumar-se al projecte.

Durant la presentació de l’esdeveniment que s’ha fet aquesta setmana, Carlos Rodríguez, president de Cedecarne, ha destacat que la trobada suposarà “ un punt de trobada social on el sector podrà compartir coneixements i inquietuds, a més d’ampliar formació per al futur generacional, generant coneixement sobre les novetats i innovacions existents a cada baula de la cadena de valor ”.

Per la seva banda, María Sánchez, secretària general de Cedecarne, ha explicat com aquesta trobada “ pretén ser una festa que conjugui el millor dels professionals del sector i l’associació, on se sentin representats en una cita on hi hagi temps per a l’aprenentatge gràcies al programa que s’hi està elaborant” afegint que tant els blocs com les ponències “ estaran ajustats als temes d’actualitat que més interessin al sector amb un component teòric, però també pràctic que els professionals puguin aplicar en el futur ”.

La trobada s’iniciarà el dissabte a la tarda, dia 30 de setembre, amb un sopar i entrega de premis i continuarà el diumenge al matí, amb ponències i taules rodones en què s’abordaran temes com el futur del sector carni, la tecnologia i la seva aplicació pràctica, la maduració de carns al comerç especialitzat, les botigues de futur i rendibilitat de les inversions, gestió econòmica i rendibilitat del punt de venda i el relleu generacional a les botigues.

Les inscripcions per participar-hi estaran habilitades en breu.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat