Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Campanyes

Facilitem que els nostres clients comprin amb elements reutilitzables

Us animem a tots a sumar-vos a la iniciativa, que es preveu que en un futur sigui d’obligat compliment*, i accepteu els envasos dels clients. 

El passat mes de novembre des de GremiCarn juntament amb altres agrupacions del sector, vam adherir-nos a  l’acord per fomentar la reutilització d’envasos.

Tot i que des de fa anys que des del Gremi, i des de moltes carnisseries-xarcuteries associades, ja s’està potenciant l’ús dels envasos dels clients, aquest acord reconeix per primera vegada de forma oficial a les persones que demanen poder comprar sense endur-se envasos de plàstic d’un sol ús a casa.

Us animem a tots a sumar-vos a la iniciativa, que es preveu que en un futur sigui d’obligat compliment*, i accepteu els envasos dels clients. 

Posem a  la vostra disposició una sèrie de materials de comunicació que podeu fer servir en els vostres establiments i compartir a les vostres xarxes socials per indicar que accepteu la compra amb envasos reutilitzables.

 

*Aquest acord s’avança a un nou marc normatiu que està en procés a nivell estatal i català. Per una banda, l’esborrany del Real Decreto de Envases i també la Ley estatal de residuos que va presentar el Ministerio de Transición Ecológica y Reto Demográfico incorporen la obligatorietat dels establiments a acceptar els envasos dels seus clients i es preveu que s’aprovi a mitjans de l’any 2022. Per altra banda, des del Ministerio de Consumo tenen en procés un altre Real Decreto que també inclou el permetre l’ús d’envasos reutilitzables aportats per la mateixa persona consumidora.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família