Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Fundació Intermedia reconeix Gremicarn per la seva tasca en la igualtat d’oportunitats en el món laboral

L'entrega de diplomes es va fer el passat dijous 24 d'octubre a la Fàbrica Estrella Damm

La Fundació Intermedia, entitat sense ànim de lucre dedicada a l’atenció de persones en situació de vulnerabilitat social i laboral, va celebrar el passat dijous la gala d’entrega de diplomes dins de les jornades Feina Futur. Amb una programació composta per conferències, debats i presentacions, també va haver-hi espai pels reconeixements.

El Gremi de Carnissers i Xarcuters de Catalunya va ser distingit com a empresa col·laboradora que vetlla per la igualtat d’oportunitats en el món laboral. Aquesta distinció arriba després que el juny de l’any passat el Gremi i la Fundació Intermedia signessin un conveni d’adhesió al Programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa”. El conveni establia una estreta relació on es va acordar l’objectiu de poder acollir participants en pràctiques que puguin posar en joc els coneixements adquirits durant el curs i assoleixin l’objectiu d’inserir-se laboralment.

La Fundació Intermedia, amb els seus projectes i formacions, es considera una de les agències de col·locació promoguda per Fundació IRES, Fundació Surt i Suara Cooperativa, amb una llarga trajectòria d’acció social per a la millora de l’ocupació en grups de població vulnerables.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família