El proper dilluns 3 de novembre, el Gastronomic Forum Barcelona dedicarà una jornada especial a la xarcuteria artesana. El Dia de la Xarcuteria, organitzat conjuntament amb GremiCarn i la Fundació Oficis de la Carn, reunirà mestres xarcuters, cuiners i professionals del sector, on tradició i innovació aniran de la mà.
Acreditacions gratuïtes
Tots els professionals agremiats a GremiCarn i acompanyants podeu obtenir acreditacions gratuïtes. Per aconseguir-les, només cal omplir el formulari que trobareu al final d’aquesta notícia i us enviarem un enllaç personal per adquirir.
Una jornada per inspirar, aprendre i reivindicar l’ofici
El Dia de la Xarcuteria vol ser una cita imprescindible per posar en valor l’ofici i compartir coneixement entre professionals. Durant la jornada es presentarà la Guia de prevenció del malbaratament alimentari al sector carni, es farà l’activitat “Re-evolució a la xarcuteria” amb Xesc Reina i Josep Dolcet, i comptarem amb la participació del xarcuter argentí César “Wilson” Sagario, que mostrarà la seva visió de la xarcuteria d’autor, entre molts d’altres.
- Per assistir a presentació i taula rodona sobre la Guia per a la prevenció del malbaratament (11h) cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç.
- Per assistir al Taller amb degustació “Re-evolució a la xarcuteria, cal fer inscripció prèvia a l’adquirir les acreditacions.