Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
GremiCarn

GremiCarn es reuneix amb els responsables del Campus de formació de la Cambra d’oficis i l’artesanat dels Pirineus Orientals a Rives Altes – Perpinyà

Durant la trobada, es va consolidar la continuïtat del conveni signat amb l’entitat pels propers anys i es van pactar acords en diferents accions que es duran a terme pròximament.

Aquest dimecres el president de GremiCarn, Pròsper Puig, juntament amb una delegació de GremiCarn i de l’Escola de la Carn, van reunir-se amb el director del campus de formació dels oficis artesans, senyor Stéphan Bouils i els seu equip.

Durant la trobada, es va consolidar la continuïtat del conveni signat amb l’entitat pels propers anys i es van arribar als següents acords en diferents accions que es duran a terme pròximament:

  • Nova oferta de formació en carnisseria pels socis de GremiCarn.
  • S’oferirà als agremiats la possibilitat d’acollir joves aprenents francesos en una estada que faran a Catalunya durant deu dies de juny.
  • Es realitzarà un vídeo-curs online sobre l’especejament de xai a l’estil francès. A més, es faran demostracions d’especejament i tall a Barcelona per a tots aquells interessats.

Per altre costat, s’ha començat a treballar en una col·laboració transfronterera per evitar el tancament d’empreses de carnisseria i xarcuteria.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família