Aquest dimecres el president de GremiCarn, Pròsper Puig, juntament amb una delegació de GremiCarn i de l’Escola de la Carn, van reunir-se amb el director del campus de formació dels oficis artesans, senyor Stéphan Bouils i els seu equip.
Durant la trobada, es va consolidar la continuïtat del conveni signat amb l’entitat pels propers anys i es van arribar als següents acords en diferents accions que es duran a terme pròximament:
- Nova oferta de formació en carnisseria pels socis de GremiCarn.
- S’oferirà als agremiats la possibilitat d’acollir joves aprenents francesos en una estada que faran a Catalunya durant deu dies de juny.
- Es realitzarà un vídeo-curs online sobre l’especejament de xai a l’estil francès. A més, es faran demostracions d’especejament i tall a Barcelona per a tots aquells interessats.
Per altre costat, s’ha començat a treballar en una col·laboració transfronterera per evitar el tancament d’empreses de carnisseria i xarcuteria.