Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   GremiCarn estrena el blog ‘La Vianda’
15.09.2016
GremiCarn estrena el blog ‘La Vianda’
El primer blog de Catalunya dedicat a la gastronomia de la carn

GremiCarn està d’estrena. Des d’avui, ja té el seu lloc a la blogosfera, amb el llançament de La Vianda, el primer blog de Catalunya dedicat a aprofundir, amb informacions fresques i d’actualitat, en la gastronomia de la carn i la xarcuteria. Un blog fresc, àgil i dinàmic amb el qual el Gremi pretén aproximar-se encara més al teixit social i econòmic que integren els cansaladers, xarcuters i carnissers d’aquest país, posant al seu abast curiositats, entrevistes en profunditat i notícies d’interès pel sector.
El blog comença el seu camí en el dia d’avui amb dues informacions d’interès sobre els beneficis de la carn i el valor afegit del comerç de proximitat. Així, la bitàcora neix amb dues entrevistes: una al sost-president del GremiCarn i mestre cansalader, Pròsper Puig, i una altra al prestigiós nutricionista Abel Mariné, dos opinions i punts de vista molt personals que coincideixen en destacar els aspectes saludables de la carn i en subratllar els avantatges d’aquirir productes al petit comerç, on la confiança, la qualitat i la varietat són una raó de ser.

Benvinguts a La Vianda.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat