Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   GREMICARN i FEGRAM amb el Projecte Inclou Futur
23.07.2018
GREMICARN i FEGRAM amb el Projecte Inclou Futur
El passat 10 de juliol, GremiCarn i FEGRAM es va reunir amb PIMEComerç, Fundació PIMEC i la Xarxa XIB de l’Ajuntament de Barcelona dins el marc del Projecte INCLOU FUTUR.

El passat 10 de juliol, GremiCarn i FEGRAM es va reunir amb PIMEComerç, Fundació PIMEC i la Xarxa XIB de l’Ajuntament de Barcelona dins el marc del Projecte INCLOU FUTUR, un servei de suport i acompanyament a les micro, petites i mitjanes empreses per promoure la inclusió de persones amb diversitat funcional al mercat de treball ordinari.

El projecte INCLOU FUTUR és un referent en la inclusió laboral de persones amb diversitat funcional, que s’adapta a les necessitats de tots els sectors i es pot aplicar a qualsevol territori. Ajuda a les empreses a ser socialment responsables, facilitant el compromís social i la transmissió de valors com la diversitat i la igualtat d’oportunitats

La trobada va permetre als membres del Projecte conèixer de primera mà les necessitats que pot tenir el sector pel que fa a la manca de professionals especialitzats. Així mateix, es va aprofitar per presentar-los els tipus de perfils professionals més adients que té la Xarxa per als seus llocs de treball, com poden ser: dependent/a, caixer/a, mosso de magatzem, reposador de gènere…

El Projecte ofereix als i les comerciants un servei gratuït que inclou el procés de selecció de la persona candidata, un assessorament per a les pimes en matèria de contractació i beneficis fiscals i socials, i un seguiment de la persona candidata al lloc de treball.

A la reunió van participar Oriol Tarrats, Secretari General del GremiCarn i representant de la FEGRAM; Àngels Trilla, responsable del departament laboral del GremiCarn; Marc Badia i Ester Segarra, de la Xarxa XIB; Julia Gómez, de Fundació PIMEC; i Cristina Gallardo, de PIMEComerç.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2021
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat