Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
GremiCarn

GremiCarn rep el segell «Compromís amb l’ocupació» de la Fundació Intermèdia.

Intermedia és una fundació sense afany de lucre que atén a persones, especialment que es trobin en situació de vulnerabilitat social i laboral.

GremiCarn Barcelona ha rebut el certificat del segell d’empresa col·laboradora de Fundació Intermedia per les diferents col·laboracions que hem dut a terme durant l’any 2021.

Des de GremiCarn hem contribuït a la millora de l’ocupabilitat de persones en situació de vulnerabilitat a través de l’acolliment de persones en pràctiques.

La Fundació Intermedia

Intermedia és una fundació sense afany de lucre que atén a persones, especialment que es trobin en situació de vulnerabilitat social i laboral, promoguda per Fundació IRES, Fundació Surt i Suara Cooperativa, amb una llarga trajectòria d’acció social per a la millora de l’ocupació. Està homologada com a agència de col·locació. Intermedia és una eina professional, de qualitat, solidària i responsable, per al desenvolupament personal i la millora de l’ocupació i l’ocupabilitat de les persones, és a dir, incrementar les possibilitats de trobar feina.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família