Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Campanyes

GremiCarn s’adhereix a la campanya El sentit de la carn

La campanya vol transmetre la importància de la carn i els elaborats carnis per a dur una dieta variada i equilibrada en el marc de la Dieta Mediterrània.

GremiCarn s’adhereix a la campanya “El sentit de la carn”, una iniciativa conjunta del sector carni que va des del ramader fins als nostres punts de venda en què la que es vol traslladar al consumidor el valor de carn: Un producte que ens fa gaudir, amb bondats alimentoses i de gran importància per al desenvolupament rural del nostre país.

Durant aquest mes de maig, anirem compartint la campanya al nostre Instagram per així transmetre que els nostres productes formen part de la cultura gastronòmica i que contribueix en a una dieta variada i equilibrada en el marc de la Dieta Mediterrània.

No es pot entendre la cuina i la gastronomia tant a casa com fora de la llar sense la carn i els elaborats carnis. L’experiència sensorial de menjar carn és un satisfacció per als sentits, ja que no és només un aliment fonamental en la nostra dieta sinó que té també ofereix un important plaer per als sentits.
Us animem a tots a què compartiu les publicacions i que entre tots, potenciem el nostre ofici!

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família