Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

GremiCarn signa un conveni d’adhesió al programa Incorpora

Per acollir participants en pràctiques

El Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques, GremiCarn, va signar a finals de març un conveni d’adhesió al Programa Incorpora de l‘Obra Social “la Caixa” gestionat a través de Fundació Intermèdia.

El president de GremiCarn, Joan Estapé, ha donat suport a la formació d’Auxiliar de Carnisseria i Xarcuteria fent difusió del curs entre les seves empreses agremiades, amb l’objectiu de poder acollir participants en pràctiques que puguin posar en joc els coneixements adquirits durant el curs i assoleixin l’objectiu d’inserir-se laboralment.

Aquesta formació, promoguda per Accenture, Fundació Accenture i Obra Social “la Caixa”, va finalitzar el passat 15 de maig després que els participants realitzessin 100 hores de pràctiques en empreses de Barcelona i 200 h en formació en competències transversals sota la metodologia Accenture. La formació en competències transversals ha consistit en una sèrie de mòduls de desenvolupament competencial per a realitzar les tasques laborals amb adequació al perfil sol·licitat pel sector, utilitzant l’eina Empra + d’Accenture, que combina la metodologia presencial i en línia.

Així mateix, el curs ha inclòs formació tècnica-professional on s’han impartit els continguts tècnics de la professió (coneixement de les carns, tipus de talls, productes elaborats, etc.), a més a més de conèixer, mitjançant diverses visites, els canals d’abastament i els punts de venda finals. Aquest curs també permet als i les participants disposar d’un certificat de Manipulació d’aliments en finalitzar el curs.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat