Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Guia GremiCarn 2009

Segona edició d'una guia que arriba carregada de descomptes i avantatges.

Enguany hem publicat la segona edició de la Guia GremiCarn, que ja tindreu, de ben segur, a les vostres mans.
Volem recordar que el seu principal objectiu és que els agremiats, utilitzant la targeta de soci, gaudeixin de descomptes i avantatges en les seves relacions amb proveïdors de tota mena i també amb d’altres operadors de serveis.

El desig de GremiCarn és que aquesta Guia sigui utilitzada per la major part dels agremiats, no només perquè voldrà dir que és una eina útil pel nostre gremi, sinó també per poder incrementar el nombre de proveïdors en futures edicions. És per això que us demanem la vostra implicació personal, comentant l’existència d’aquesta Guia amb tots els vostres col•legues, amics i proveïdors, i destacant-los la seva utilitat com a eina de promoció.

Li recordem que a més a més de disposar d’aquest exemplar imprès pot descarregar-se la Guia sencera en qualsevol moment des del nostre reformat espai web: www.gremicarn.cat

Desitgem sincerament que pugueu aprofitar els avantatges de la nova Guia GremiCarn 2010.

Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat