Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Guia GremiCarn 2011

Un any més editem la Guia més completa.

Ja teniu a la vostra disposició la nova Guia GremiCarn per l’any 2011.

En ella, com en les darreres edicions, trobareu ofertes que segur que seran del vostre interès. No dubteu a consultar-la abans  de realitzar les vostres compres.

Desitgem que aquesta Guia sigui una bona eina i de molta utilitat.

Curs presencial i en línia
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 31 de gener a l’1 de juny de 2022
Duració: 77 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Concurs Nacional Botifarra d'Ou Artesana 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat