La Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, convoquen un any més, la quarta edició del Concurs Nacional de Llonganissa Artesana.
Després d’aquest treball d’anàlisi i reflexió sobre les conclusions de les anteriors edicions hem considerat oportú introduir alguns canvis per millorar diferents aspectes del concurs:
- Canvi de dates del concurs, molt més adaptades al cicle de producció de les llonganisses tradicionals.
- Les bases del concurs contemplen els elements descriptius i els paràmetres específics d’avaluació que identifiquen els trets diferencials de les llonganisses de pagès, de llonganisses de muntanya, de xolís i d’aquells altres embotits que responen al concepte de llonganissa i així puguin participar al concurs en condicions d’igualtat.
Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar, s’han d’inscriure prèviament al formulari que trobareu al web del concurs abans del divendres 14 de maig.
Per altre costat, els participants hauran de presentar les llonganisses a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (C. Consell de Cent, 80 – 08015 Barcelona) durant els dies 17 i 18 de maig en horaris habituals de les oficines no admetent-se cap peça presentada fora d’aquest termini.
La proclamació pública dels resultats del concurs es farà el dijous 20 de maig a la tarda.