Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Qualitat i seguretat alimentària

Ja està disponible la nova Guia de pràctiques correctes d’higiene per a carnisseria i xarcuteria

La guia està disponible en format pdf i també la podeu demanar en format paper.

Ja està a la vostra disposició la Guia de pràctiques correctes d’higiene per a carnisseria i xarcuteria, un document, aprovat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, ha d’ajudar a tots els professionals de l’ofici a complir amb els requeriments de la normativa vigent en matèria d’implantació dels plans d’autocontrol segons el sistema APPCC, que és obligatori per a tots els establiments.

Podeu descarregar-vos-la en format pdf AQUÍ i també ens la podeu demanar per 15€ en format paper AQUÍ (aquells que desitgin que se’ls enviï se’ls cobrarà el cost de l’enviament a part).

Per a més informació
Assessoria de Qualitat i Seguretat Alimentària
mmartinez@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Assessoria de Qualitat i Seguretat Alimentària
mmartinez@gremicarn.cat
93 424 10 58
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat