Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Ja podem vendre elaborats frescos als bars i restaurants

A primers del mes de juny, va sortir publicada en el BOE una modificació del Reglament Tècnic Sanitari, a on queda reflectida una reivindicació del nostre sector amb més de dos anys de negociació.

Finalment, els establiments minoristes poden vendre els seus elaborats frescos (botifarres, salsitxes, hamburgueses, etc.) al bars i restaurants.

Adjuntat trobareu íntegre aquest Real Decret i en document adjunt, el resum del mateix.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat