Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Ja podem vendre elaborats frescos als bars i restaurants

A primers del mes de juny, va sortir publicada en el BOE una modificació del Reglament Tècnic Sanitari, a on queda reflectida una reivindicació del nostre sector amb més de dos anys de negociació.

Finalment, els establiments minoristes poden vendre els seus elaborats frescos (botifarres, salsitxes, hamburgueses, etc.) al bars i restaurants.

Adjuntat trobareu íntegre aquest Real Decret i en document adjunt, el resum del mateix.

Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat