Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   Ja podem vendre elaborats frescos als bars i restaurants
17.06.2011
Ja podem vendre elaborats frescos als bars i restaurants

A primers del mes de juny, va sortir publicada en el BOE una modificació del Reglament Tècnic Sanitari, a on queda reflectida una reivindicació del nostre sector amb més de dos anys de negociació.

Finalment, els establiments minoristes poden vendre els seus elaborats frescos (botifarres, salsitxes, hamburgueses, etc.) al bars i restaurants.

Adjuntat trobareu íntegre aquest Real Decret i en document adjunt, el resum del mateix.

Descarregar
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat