Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Ja tenim guanyadors del 3r Concurs de Botifarra d’Ou Artesana

Enhorabona a tots!

El passat dimecres 31 de gener es va celebrar el Concurs de Botifarra d’Ou Artesana 2018, organizat per la Fundació Oficis de la Carn i amb el suport de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers–Xarcuters, on es van proclamar la millor botifarra d’ou artesana tradicional i la millor botifarra d’ou artesana innovadora.

El guanyador de la categoria botifarra tradicional, Josep M. Saborit Pratdesaba, de Carnisseria-Xarcuteria Saborit de Calldetenes, presenta una botifarra “feta amb molta passió i sacrifici, que segueix la recepta tradicional familiar i que incorpora productes de màxima qualitat, com carn de porc molt fresca i ous de gallines contentes de producció pròpia”.

En la categoria botifarra innovadora, el guanyador ha estat Agustí Vives Padrisa, de Cal Vives de Moià. Vives ha sorprès amb una botifarra elaborada amb carxofes i llardons que “busca l’equilibri entre els productes emprats intentant fer visible al paladar el que dóna nom a Dijous Llarder juntament amb una hortalissa de temporada”.

La resta de premiats van ser:

En la categoría de Botifarra d’Ou Artesana Tradicional:

Botifarra finalista:

– Joan Riera Capdevila – Can Vilada de Vic

Mencions especials:

– Armando Curto Salvadó – Carns Curto de Carmaries
– Francesc Vilardell Dalmau – Guillem Sala Vilardell de Moià
– Jordi Vivet Martínez – Cal Vivet de Sentmenat

En la categoría de Botifarra d’Our Artesana Innovadora:

Botifarra finalista:

– Núria Querol Pocurull – Can Pocurull de Vilassar de Mar

Mencions especials:

– Anton Benito Llenas – Embotits Can Suriol de Pla de Manlleu
– Enric Rosell Gili – Embotits d’Autor de l’Ordal – Subirats
– Josep Margarit Mallafré – Xarcuteries Margarit de Barcelona

Des de GremiCarn volem agrair especialment la tasca del jurat, la predisposició, la il·lusió, la serietat i el bon criteri alhora de valorar les diferents elaboracions i, sobretot, el temps invertit altruistament en el bon funcionament de la jornada.

El Jurat va ser integrat per: Sr. Joan Estapé, Mestre Artesà, president de la Fundació Oficis de la Carn i membre de la Confraria del Gras i el Magre que va actuar com a president del jurat; la Sra. Ada Parellada, Cuinera i Confrare d’Honor de la Confraria del Gras i el Magre; el Sr. Josep Nogué (Pep Nogué) cuiner i divulgador gastronòmic, i els Srs. Pròsper Puig, Ricard Julià, Josep Grau, Enric Torrent, Josep M Dalmau, Marc Farràs i Andreu Boher, Mestres Artesans Cansaladers-Xarcuters i membres de la Confraria del Gras i el Magre, i Valentí Fàbregas i Josep Terradellas, Mestres Artesans Cansaladers-Xarcuters, guanyadors de l’edició anterior del concurs en les categories tradicional i innovadora respectivament. A més el Sr. Josep Dolcet, Director de l’Escola de la Fundació Oficis de la Carn va actuar com a secretari.

Finalment donar-vos les gràcies a tots els participants que heu fet possible el 3r Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana i encoratjar-vos perquè l’any vinent sigui encara més participatiu.

Més informació i sel·lecció fotogràfica a: http://concursbotifarradou.gremicarn.cat/

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família