Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   Jornada a Madrid per explicar la Campanya de la Reducció de Sal i el Greix
09.05.2014
Jornada a Madrid per explicar la Campanya de la Reducció de Sal i el Greix
Josep Dolcet ofereix una xerrada on exposa els avantatges d'adherir-se a la Campanya

Amb l’objectiu de reclutar nous interessats i de consensuar un missatge comú per traslladar als professionals del sector, el Josep Dolcet va explicar a Madrid, en què consisteix la campanya de reducció de sal i greix.

D’entre d’altres, Dolcet va destacar que és una oportunitat unica per vincular al professional del sector amb algú involucrat amb la societat i preocupat per la salut del consumidor final.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat