Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Jornada a Madrid per explicar la Campanya de la Reducció de Sal i el Greix

Josep Dolcet ofereix una xerrada on exposa els avantatges d'adherir-se a la Campanya

Amb l’objectiu de reclutar nous interessats i de consensuar un missatge comú per traslladar als professionals del sector, el Josep Dolcet va explicar a Madrid, en què consisteix la campanya de reducció de sal i greix.

D’entre d’altres, Dolcet va destacar que és una oportunitat unica per vincular al professional del sector amb algú involucrat amb la societat i preocupat per la salut del consumidor final.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat