Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Jornada

Jornada tècnica anual: Innovació i sostenibilitat, el futur dels envasos

La jornada se celebrarà el dimecres 27 d'octubre en format presencial a l'Hotel Barceló Sants i on-line a gremicarn.cat

La innovació, la sostenibilitat i el futur dels envasos als nostres establiments és un tema important i que requereix tota la nostra atenció. És per això, que des de GremiCarn hem organitzat pel pròxim 27 d’octubre a les 9:30h, la jornada tècnica anual gratuïta:Innovació i sostenibilitat, el futur dels envasos.

La jornada constarà de dues taules rodones en què de la mà d’experts de grans empreses com ara Nestlé, Mahou – San Miguel o Packme.eco, descobrirem les tendències de futur del nostre sector i quines mesures hem d’aplicar en el present: “La innovació en la carnisseria – xarcuteria” i “El futur dels embalatges i la sostenibilitat”.

Com a novetat d’edicions anteriors, aquest any la jornada podrà ser seguida de manera presencial a l’Hotel Barceló Sants – Barcelona (places limitades) i en format online.

Us animem que no us perdeu la jornada en format presencial, ja que alhora serà un punt de trobada i d’intercanvi entre companys i companyes del sector. Per fi ens podrem tornar a trobar i estrènyer les mans!

Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat