Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Actualitat

L’1 d’abril acaba la moratòria dins la Zona de Baixes Emissions per a furgonetes

El 31 de març finalitza la moratòria de la ZBE Rondes BCN per a les furgonetes en les quals no els correspon l'etiqueta ambiental

A partir de l’1 d’abril de 2021, les furgonetes (N1) sense distintiu ambiental no podran accedir ni circular per la ZBE Rondes BCN en l’horari restringit: de dilluns a divendres laborables de 7 a 20 h.

El pròxim 31 de març finalitza la moratòria de la ZBE Rondes BCN per a les furgonetes en les quals no els correspon l’etiqueta ambiental de la DGT. Per tant, a partir de l’1 d’abril de 2021, les furgonetes (N1) sense distintiu ambiental no podran accedir ni circular per la ZBE Rondes BCN en l’horari restringit: de dilluns a divendres laborables de 7 a 20 h. També finalitza, el 31 de març de 2021, la moratòria per als cotxes (M1) o motos (L) d’autònoms amb rendes baixes.

Les persones titulars dels vehicles que no són aptes per a circular per la ZBE poden sol·licitar autoritzacions de 24 hores (amb un màxim de deu dies l’any) en el web zbe.barcelona.

Davant la finalització de la moratòria, AMB per tal d’impulsar una mobilitat sostenible al territori subvenciona la compra de vehicles de baixes emissions dedicats al transport i distribució urbana de mercaderies. El termini de presentació de sol·licituds s’acabarà el 30 de juny de 2021 o quan s’esgoti la dotació econòmica de la convocatòria. Podeu tramitar-ho en aquest enllaç: Subvencions AMB

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat