Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

La Botifarrada d’Ou guanya més adeptes cada any

Se'n reparteixen 500 més que l'any passat

El Gremi Carn va aconseguir el passat diumenge, 3 de febrer, batre un nou rècord d’assistència a la Gran Botifarrada Popular de la Boqueria, superant les racions repartides l’any anterior. Així, en una hora i quart va repartir 6.500 racions, unes 500 més que el 2012. Des del Gremi es mostren molt satisfets per l’èxit absolut de convocatòria, el que demostra que la festa està totalment consolidada a la ciutat de Barcelona i té una molt bona acceptació entre turistes i locals.

Així, cal assenyalar que més de l’èxit d’assistència, els mitjans de comunicació també se’n van fer ressò de manera massiva. En concret, al voltant de 30 mitjans van informar sobre la Gran Botifarrada, el que suposa un altre rècord de cobertura mediàtica. Diaris de gran prestigi com La Vanguardia, L’Avui, El País o l’ABC van incloure informacions sobre l’acte a les seves edicions online i en paper. Pel que fa a les televisions, l’acte va comptar amb la cobertura de les tres cadenes més importants de Catalunya: TV3, BTV i 8TV.

A més a més, aquest any el Gremi ha fet un pas més aquest amb la realització d’un vídeo sobre la festa, que han pujat a les seves webs organismes de la importància de La Boqueria, Mercabarna, la revista Cuina oi Mercats de Barcelona. Amb aquest vídeo, que recull declaracions del president del Gremi, Joan Estapé, del vicepresident, Pròsper Puig, del coordinador de l’Escola Oficis de la Carn, Josep Dolcet, i del secretari del Gremi, Jordi Mas, el Gremi Carn demostra la seva aposta per donar visibilitat a la feina que fa en pro del sector de xarcuters, cansaladers i carnissers de Barcelona i comarques. Una aporta per promocionar la compra al petit comerç, on la proximitat i la confiança són la seva raó de ser.
 

VÍDEO DE LA BOTIFARRADA D’OU 2013

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família