Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   La confraria del Gras i el Magre celebra el seu desè aniversari
17.11.2014
La confraria del Gras i el Magre celebra el seu desè aniversari
Més de 200 persones van assistir al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona per veure l'acte centrel

La X Gran Trobada dels Confrares de la Confraria del Gras i Magre va comptar amb la presència de més de 200 persones que van voler donar suport i mostrar-se involucrades en els valors que imperen a la Confraria: la defensa de la carn i la seva difusió.

La Jornada es va inciar amb una visita guiada per les diferents sales i espais de l’Ajuntament de Barcelona i va proseguir en el Saló de Cent, una sala de 1393 on les rajoles del terra tenen dibuixats els logotips dels diferents Gremis de la ciutat. En aquest exclusiu espai es van anomenar els dos Confrares d’Honor i el Confrare de Mèrit, així com els nous Confrares. L’acte va ser presidit per l’excel·lentíssim senyor alclade, Xavier Trias, que va estar acompanayt també per l’il·lustríssim regidor de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi. A més a més Confrares i assistents van poder gaudir de la inconfundible veu de la cantant Isabel Ricciarddi que va oferir, a capela, dues peçes musicals per obrir i tancar l’acte.

Seguidament els assistents van desplaçar-se al Museu Marítim de la ciutat on els esperava un dinar de primera, amb aperitius i tres plats elaborats per professionals del sector. El Gran Mestre de cerimònies, Josep Dolcet i el Gran Mestre de la Confraria, Pròsper Puig, van ser els encarregats de tirar endavant una jornada que ja ha passat a la història com una de les millors Grans Trobades dels Confrares; i què millor que en el desè aniversari.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2021
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat