Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   La IX Gran Trobada dels Confrares a Peralada
25.11.2013
La IX Gran Trobada dels Confrares a Peralada
Es va presentar per primer cop la botifarra dolça

El passat diumenge, 24 de novembre, es va celebrar al Castell de Peralada la IX Gran Trobada dels Confrares, essent aquesta edició única ja que s’aprofitava per presentar la botifarra dolça, una iniciativa liderada pel Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines.

L’acte va incloure una visita guiada per els espais més característics del Castell com la bilbioteca, amb més de 80.000 exemplars i volums escrits amb fins a 33 idiomes diferents, el museu de vidre on llau una col·lecció d’objectes del difunt Senyor Mateu i el celler, que aguarda les eines amb les que antigament es tractava vi, i que encara avui fa el seu servei.

L’acte principal del nomenament dels Confrares es va celebrar a l’església del Castell, d’estil gòtic i on es van anomenar 9 confrares nous, 7 de Girona i 2 de Barcelona a més dels Confrares d’Honor: el senyor Artur Suqué i el senyor Paco Pérez, i el Confrare de Mèrit, el senyor Jacint Arnau.

La jornada va concloure amb un dinar en una carpa dels jardins del Castell i on els assistents van pdoer degustar, entre d’altres, la botifarra dolça i la carn de vedella dels Pirineus Catalans.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2021
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat