Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

La Jornada tècnica de Gremi Carn: amb dos ponents de luxe

L'activitat va tenir lloc a l'hotel Porta Fira de Barcelona i va comptar amb dues ponències i un coffe break

El Gremi de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques, Gremi Carn, va celebrar el passat diumenge 26 d’octubre, la Jornada Tècnica anual que, enguany va tenir lloc (per segon any consecutiu) en el sí de l’Hotel Porta Fira de Barcelona. La Jornada va durar tot el matí i va tenir com a protagonistes a dos conferenciants que van estimular i guiar als agremiats presents, gairebé 100, en el marc del desenvolupament i evolució dels seus negocis.
La primera ponència, a càrrec de la Montserrat Peñaroya, especialista en màrqueting digital i directora de l’Institut Internacional d’Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixament, va estar enfocada al voltant de sis accions que la conferenciant proposava als assistents per dur a terme i millorar la gestió empresarial dels seus negocis. Per contextualitzar va fer un breu recorregut per la història d’internet des de que al 1958 va aparèixer el primer mòdem fins que al 1993 s’inventa el primer navegador. També va voler remarcar l’any 2004 ja que va ser quan els experts van adonar-se’n que internet havia esdevingut una eina bidireccional, un espai ple d’aplicacions que permetien treballar des de qualsevol ordenador i un espai on les aplicacions interactuen entre elles. Era el màrqueting 2.0.

Finalitzada aquesta ponència i després d’un esmorzar al hall de l’Hotel va tenir lloc la segona ponència, a càrrec del Sr. José María Gay de Liébana, Acadèmic de la Reial Acadèmia de Doctors, professor Titular d’Economia Financera I Contabilitat de la Universitat de Barcelona, Doctor en Ciències Econòmiques i Doctor en Dret. En aquesta, es va fer un resum del marc econòmic global, i una cronologia de la crisi, des del seu inici fins avui. El Sr. Gay de Liébana va iniciar la xerrada remarcant un aspecte positiu en el panorama de tardor de 2014; i és que Espanya és un dels països que més creix. Tot i això va assegurar que la recuperació és molt fràgil i que hi ha elements que no ajuden, tals com la ocupació de qualitat, una tipologia d’ocupació inexistent ja que les retribucions no s’ajusten a la qualitat.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família