Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Actualitat

L’Ajuntament de Barcelona atorga a GremiCarn la medalla com a entitat centenària

L'Ajuntament de Barcelona ha atorgat a GremiCarn la medalla com a entitat centenària l'any en que celebrem els 125 anys.

L’Ajuntament de Barcelona ha atorgat a GremiCarn la medalla com a entitat centenària, enguany celebrem els 125 anys, en un acte presidit per l’alcadessa Ada Colau que es va celebrar aquest passat 8 de febrer a l’Ajuntament de Barcelona. Pròsper Puig, president de GremiCarn, va recollir la placa commemorativa com a reconeixement a la trajectòria de la nostra institució centenària que porta lluitant pels interessos dels carnissers, cansaladers i xarcuters de Barcelona i comarques des del 1897.

Durant l’acte, Colau va destacar que no es tracta només d’un reconeixement a la trajectòria històrica sinó que “Reconeixem la fortalesa, la constància i la capacitat d’adaptació als canvis socials, econòmics i polítics viscuts al llarg de tots els anys“. Durant l’acte també ha participat el periodista Enric Calpena, qui ha fet una glossa de les entitats i institucions centenàries de la ciutat.

GremiCarn ha rebut la distinció prevista en la modificació del Reglament d’honors i distincions aprovada pel Ple del mes de març del 2022 pel reconeixement i trajectòria com a entitat que té més de 100 anys i per la seva trajectòria acreditada i vinculada a Barcelona.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família