Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

L’Escola d’Oficis de la Carn rep el premi de ‘Barcelona, la millor botiga del món’ en la categoria de ‘Millor iniciativa agrupada’

Van valorar el gran volum de feina, les noves instal·lacions i la voluntat formativa de l'ens

El passat dijous 24 d’octubre l’Escola Oficis de la Carn va rebre el premi del certamen Barcelona, “la millor botiga del món” en la categoria de la Millor Iniciativa Agrupada. El jurat va escollir l’Escola de la Fundació Oficis de la Carn entre desenes de participants i en una valoració molt ajustada. Quan els membres del jurat van visitar l’Escola a fi d’emetre una valoració conjunta de la mateixa van quedar sorpresos de la qualitat de les noves instal•lacions i van saber valorar el gran volum de feina que hi ha darrera d’aquestes obres.
El President de la Fundació, Joan Estapé, així com el Vicepresident, Pròsper Puig i el Coordinador de l’Escola, Josep Dolcet van pujar a recollir un premi que l’Escola rep amb gran il•lusió. Il•lusió per a seguir treballant, per seguir fomentant la formació del sector i per seguir formant no només als joves sinó també als empresaris que necessiten reciclar alguns coneixements i adequar-se a les necessitats dels clients.

Una de les coses de les que més s’enorgulleix tot l’equip de l’Escola Oficis de la Carn és de que gràcies a la fidelitat dels agremiats de GremiCarn, gràcies a la confiança de tots i cada un d’ells i gràcies a una aposta ferma i decidida en matèria formativa, avui l’Escola, que celebra enguany el seu 40è aniversari, pot presumir d’haver estat finançada, en un 95% de la seva totalitat amb recursos propis. I així ho va voler fer constar el President quan va recollir el premi en el Palau de Congressos de Catalunya.

Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat