Actualitat
Actualitat

Adquireix el llibre “Embotits” de David Sanglas, cuiner i col·laborador de la Fundació Oficis de la Carn

Podeu adquirir el llibre "Embotits: Elaboració, receptes i secrets per assaborir-los" de David Sanglas omplint el formulari que trobareu a la part inferior de la notícia.
Adquireix el llibre “Embotits” de David Sanglas, cuiner i col·laborador de la Fundació Oficis de la Carn

Aquest receptari, elaborat per David Sanglas, cuiner i col·laborador de la Fundació Oficis de la Carn, és molt més que un llibre de cuina: és un viatge per la tradició, la memòria gastronòmica i la creativitat a la cuina. Un homenatge als embotits de casa nostra, que sovint es gaudeixen amb una simple llesca de pa amb tomàquet, però que poden donar molt més de si.

El llibre recull receptes pràctiques i inspiradores per preparar embotits casolans, conservar-los correctament i integrar-los en plats sorprenents. Des de bunyols de botifarra negra amb garoines fins a un fals risotto de llonganissa amb ceps o la versió dels macarrons a la carbonara del reconegut restaurant Disfrutar.

Una publicació imprescindible per a professionals de la carnisseria – xarcuteria i amants de la gastronomia que vulguin redescobrir els embotits catalans des d’una nova mirada.

Aquireix el teu llibre per 22€ al següent formulari:

Adquireix els llibre "Embotits" de David Sanglas

Departament
Àrea Social i Atenció a l'Agremiat
Cristina Domènech
Contacta amb nosatres per whatsapp
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família