Actualitat
Fundació

Encarrega aquí el Manual de cansaladeria i xarcuteria de Josep Dolcet

Podeu adquirir el llibre editat per la Fundació Oficis de la Carn "Manual de cansaladeria i xarcuteria de Josep Dolcet" omplint el formulari que trobareu a la part inferior de la notícia.
Encarrega aquí el Manual de cansaladeria i xarcuteria de Josep Dolcet

Manual de cansaladeria i xarcuteria és un llibre amb vocació divulgativa i orientat cap a una visió pràctica amb un objectiu principal: facilitar de forma clara i senzilla als cansaladers i xarcuters catalans, els coneixements bàsics sobre les propietats de la carn, sobre la seva aptitud tecnològica i sobre els seus processos de transformació per a l’elaboració de derivats carnis, sense oblidar-nos d’una revisió de la tecnologia i els equipaments més indicats per a petits establiments.

El llibre de 415 pàgines te un preu de 110€  i s’ha realitzat a partir dels materials i continguts que s’han anat facilitant als alumnes dels cursos de l’Escola de la Carn, vol ser una eina imprescindible de consulta per resoldre els dubtes que ens comporta l’exercici de la professió.

Encarrega el teu llibre a fundacio@gremicarn.cat

Fundació Oficis de la Carn
oficisdelacarn.cat
fundacio@oficisdelacarn.cat
93 424 10 58
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família