Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Fundació Oficis de la Carn

Encarrega aquí el Manual de cansaladeria i xarcuteria de Josep Dolcet

Podeu adquirir el llibre editat per la Fundació Oficis de la Carn "Manual de cansaladeria i xarcuteria de Josep Dolcet" omplint el formulari que trobareu a la part inferior de la notícia.

Manual de cansaladeria i xarcuteria és un llibre amb vocació divulgativa i orientat cap a una visió pràctica amb un objectiu principal: facilitar de forma clara i senzilla als cansaladers i xarcuters catalans, els coneixements bàsics sobre les propietats de la carn, sobre la seva aptitud tecnològica i sobre els seus processos de transformació per a l’elaboració de derivats carnis, sense oblidar-nos d’una revisió de la tecnologia i els equipaments més indicats per a petits establiments.

El llibre de 415 pàgines te un preu de 110€  i s’ha realitzat a partir dels materials i continguts que s’han anat facilitant als alumnes dels cursos de l’Escola de la Carn, vol ser una eina imprescindible de consulta per resoldre els dubtes que ens comporta l’exercici de la professió.

Encarrega el teu llibre

oficisdelacarn.cat
fundacio@oficisdelacarn.cat
93 424 10 582
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família