El passat 22 d’octubre de 15:30 a 20:30 la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters va realitzar la Jornada Tècnica: Maduració i producció de carn madurada. Des de la granja a la taula.
L’acte es va dividir en dos blocs: Durant el primer, amb títol La producció de la carn madurada, es van abordar temes que van anar des de l’aclariment dels conceptes maduració de la carn, les millors races d’animals per a la seva producció, els aspectes essencials de la tecnologia d’elaboració relacionats tant amb les característiques del producte com amb la seva seguretat alimentària. Durant la segona part, La carn madurada a l’abast del consumidor: aliment de qualitat o producte gourmet. L’opinió dels professionals, es van conèixer les experiències, les opinions i recomanacions d’aquells professionals (cuiners, gastrònoms, carnissers, etc.) que treballen amb aquests tipus de carns. Els assistents van conèixer de primera mà quins són els arguments que els fan decidir per un o altre tipus de producte, o quina és la millor forma de comercialització i consum.
Els ponents de la jornada van ser:
Al següent enllaç podreu veure els diferents blocs de la Jornada i a l’enllaç de la part inferior de la notícia us podreu descarregar les presentacions dels diferents ponents: http://descarregues.gremicarn.cat/jornada/
[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]