L’Escola de la Carn i l’Escola Agrària i Alimentaria de l’Empordà, una vegada més, hem volgut sumar esforços per oferir-los un programa de formació que pugui donar respostes a un sector en plena evolució, i poder preparar professionals capaços d’afrontar els reptes d’innovació i competitivitat actuals.
El curs va dirigit a professionals, principalment joves en actiu, que treballin o que hagin començat a treballar en els darrers anys en petits establiments del sector carni en general o en obradors artesans de carnisseria-xarcuteria, o sales d’especejament, i que no disposin dels coneixements tecnològics més elementals relacionats amb les característiques, propietats i manipulació de les carns, la seva valorització i
presentació per un millor aprofitament culinari, l’elaboració dels productes derivats, la higiene i seguretat alimentaria, l’etiquetatge de la carn fresca i productes carnis i els conceptes bàsics per la gestió econòmica i de la producció en aquests petits establiments.
A l’hora de dissenyar aquest curs s’ha tingut en compte les possibilitats que ens aporta la formació en línia i el format semipresencial, per tant el curs tindrà diferents blocs o etapes:
- Sessions en línia: de capacitació tècnica. Consisteix en formacions Online en directe i amb gravacions, i
proposta d’aplicació pràctica amb correcció i feed-back dels especialistes. - Sessions presencials: de tipus pràctic, que es duran a terme en horari continuat de tot el dia o de tardes.
- Sessions de autoformació que poden ser validables en un altra formació equivalent.
Data límit per fer la inscripció: divendres 29 d’abril de 2022.
Per a més informació i inscripcions: www.escoladelacarn.cat