Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Escola de la Carn

Nou curs de formació contínua: Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis

Curs semipresencial que se celebrarà del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022. El pròxim divendres 29 d’abril, últim dia d'inscripcions

L’Escola de la Carn i l’Escola Agrària i Alimentaria de l’Empordà, una vegada més, hem volgut sumar esforços per oferir-los un programa de formació que pugui donar respostes a un sector en plena evolució, i poder preparar professionals capaços d’afrontar els reptes d’innovació i competitivitat actuals.

El curs va dirigit a professionals, principalment joves en actiu, que treballin o que hagin començat a treballar en els darrers anys en petits establiments del sector carni en general o en obradors artesans de carnisseria-xarcuteria, o sales d’especejament, i que no disposin dels coneixements tecnològics més elementals relacionats amb les característiques, propietats i manipulació de les carns, la seva valorització i
presentació per un millor aprofitament culinari, l’elaboració dels productes derivats, la higiene i seguretat alimentaria, l’etiquetatge de la carn fresca i productes carnis i els conceptes bàsics per la gestió econòmica i de la producció en aquests petits establiments.

A l’hora de dissenyar aquest curs s’ha tingut en compte les possibilitats que ens aporta la formació en línia i el format semipresencial, per tant el curs tindrà diferents blocs o etapes:

  • Sessions en línia: de capacitació tècnica. Consisteix en formacions Online en directe i amb gravacions, i
    proposta d’aplicació pràctica amb correcció i feed-back dels especialistes.
  • Sessions presencials: de tipus pràctic, que es duran a terme en horari continuat de tot el dia o de tardes.
  • Sessions de autoformació que poden ser validables en un altra formació equivalent.

Data límit per fer la inscripció: divendres 29 d’abril de 2022.

Per a més informació i inscripcions: www.escoladelacarn.cat

escoladelacarn.com
escola@escoladelacarn.com
93 424 10 582
Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat