Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Escola de la Carn

[inscripcions tancades] Programa de Gestió empresarial – Renova

Les classes presencials son el 11 i 12 de març i el 13 i 14 de maig a l'Escola de la Carn (Barcelona). A més, el programa també inclou una visita al punt de venda de l'alumne i la realització d'informes de millora (dos mesos).

El comerç està sofrint un ràpid procés de transformació que, en algunes ocasions, en el pitjor dels escenaris, comporta el tancament d’establiments ocasionat principalment per una mala gestió econòmica. És per aquest motiu que des de GremiCarn juntament amb EduCarne, l’escola de carnissers de Madrid, hem organitzat el programa Renova. Un procés de Formació i d’Anàlisi personalitzada de les carnisseries – xarcuteries participants on l’alumne aprendrà els conceptes bàsics del dia a dia del seu negoci per a prendre el control econòmic.

El curs el realitza el professor Emilio Ábalos, Llicenciat en economia i expert en comptabilitat i auditoria i en màrqueting de distribució comercial, i és en castellà. [INSCRIU-TE AQUÍ]

El programa consta de 4 fases

  • Formació presencial -11 i 12 de març- (15:30h a 20:30h): Es tractarà la gestió econòmica, marxandatge i qualitat de servei.
  • Visita al punt de venda de cada alumne: El professorat visitarà un punt de venda de cada participant i es realitzaran qüestionaris personalitzats per a detectar els principals aspectes de millora que poden estar tenint un impacte negatiu en la rendibilitat del negoci.
  • Realització d’informes de millora (2 mesos): Es lliurarà a cada participant un Informe de Propostes de Millora i s’atendran possibles dubtes en relació a les actuacions a implementar.
  • Formació presencial -13 i 14 de maig- (15:30h a 20:30h): Es tractaran els següents temes: excel de gestió, política comercial, accions comercials i gestió de compres.

Inclou resolució de dubtes en línia durant 3 mesos
Podeu veure el diagrama d’actuacions del programa Renova al document adjunt.

Informació general del programa

  • Dies de formació: 11 i 12 de març i 13 i 14 de maig de 15:30h a 20:30h.
  • Durada del programa Renova: 3 mesos
  • Lloc de la formació: Escola de la Carn – C. Consell de Cent 80 de Barcelona – Aula entresòl.
  • Preu curs: 650 €
    Subvencionable per a treballadors a través de FUNDAE

 

La inscripció del curs es realitza a través de la plataforma de EduCarne i s’ha de fer el pagament de la matrícula online. Si necessiteu ajuda a l’hora de fer la inscripció, dubteu en contactar amb l’Escola de la Carn

escoladelacarn.com
escola@escoladelacarn.com
93 424 10 582
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família