Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Nou servei GremiCarn: Central de Negociació de Compres

Recentment us vàrem oferir un primer tast amb la possibilitat de compra de 200 unitats de bosses de tela per només 1,05€ la bossa. Ni el preu ni la qualitat mínima està a l’abast de cap empresa agremiada, però quan actuem junts és possible.

Des de  GremiCarn hem creat un nou servei gremial: la Central de Negociació de Compres, per negociar amb els proveïdors de productes i serveis generals de les empreses, com per exemple energia elèctrica, telefonia, embalatges, film de PVC, bosses, etc. i donar una avantatge competitiva en preus i serveis per als socis.

La Central de Negociació de Compres, que és oberta a la participació de tots els socis, té tres objectius fonamentals:

  • Millorar les condicions econòmiques de productes i serveis que tinguin més impacte en els comptes de resultats, però que no formin part de la matèria primera pròpia dels carnissers i xarcuters. Com a grup unit i organitzat, podem sumar els volums de compres de les empreses associades i aconseguir millors preus.
  • Assegurar el nivell de servei dels proveïdors.  Mitjançant la força que dóna la unió, protegim els nostres interessos davant qualsevol incompliment en la qualitat o en el servei amb un de nosaltres, ja que els pot suposar la pèrdua del volum total de compra del gremi per al proveïdor que no compleixi. 
  • Estar alerta a abusos o incorreccions que es produeixen en les condicions o propostes d’alguns serveis i productes que la major part de socis no poden detectar per no tenir el temps per dedicar-li atenció, o per desconeixement del fons real del tema. Es tracte doncs, de vigilar des de la Central per evitar exageracions comercials per part d’alguns venedors que, per exemple, fan servir la por a possibles sancions si no es fan servir els seus productes o serveis. El darrer exemple d’això és amb la Llei de Protecció de Dades i l’ús fraudulent d’algunes empreses fent servir la quota de la Seguretat Social per oferir formacions “gratuïtes” de temes que no necessiten formació.

Usar el servei de la Central de Negociació de Compres tindrà un preu anual de 99€ l’any. Es necessari establir un preu d’entrada per dues raons bàsicament: per saber el nombre d’interessats reals en les grupalitzacions i, tant o més important que això, per pagar el servei dels professionals externs que liciten les ofertes de compres, les analitzen i finalment estableixen un acord de treball entre les empreses i  GremiCarn.

En el cas de l’electricitat, una vegada comproveu l’estalvi que obtindreu en les factures de electricitat, us proposarem entrar a participar de la Central.  Això és grupalitzar, però tant important com el cost ho és el servei d’assessorament que donarem a través de la Central ja que, en aquest cas, us farem un estudi personalitzat i us proposarem diferents modalitats de contractació (variable, fix, descomptes especials, etc.)

Si esteu interessats en que us fem l’estudi personalitzat i gratuït  ens podeu fer arribar les darreres tres factures de la llum a través del correu electrònic energia@gremicarn.cat

En el menor termini possible us trametrem la millor proposta de contractació.

GremiCarn sempre al vostre servei!

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família