Des de l’Escola de la Carn s’ha signat un conveni de col·laboració amb la Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales per poder-vos oferir un programa formatiu de carnisseria avançada, que permetrà ampliar les vostres habilitats professionals aprofundint en l’especejament, el tall de carn i preparacions culinàries càrnies.
Aquest juny i juliol se celebraran les primeres formacions.
Aquests primers cursos tenen una durada de dos dies (7 hores / jornada) i es realitzaran a les instal·lacions de l’escola de la Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales a Rivesaltes (França). Per poder oferir una formació en què l’alumne sigui el centre, cada curs té un aforament màxim de 12 persones; i té un cost de 250 € que inclou l’hotel, els àpats (dos dinars i el sopar) i el curs.
Optimització del quart del darrere del bou
Durant el curs s’apendrà a realitzar els talls per optimitzar la rendibilitat del quart del darrera de bou, filetejar de forma correcta les peces i es realitzaran aplicacions culinàries dels talls realitzats.
Data: 27 i 28 de juny (14 hores)
Lloc: Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales a Rivesaltes (França)
Preu: 250€ (inclou formació, hotel i àpats)
Preparacions culinàries fredes i calentes
Durant el curs es realitzaran aplicacions culinàries fredes (paté en crosta i gelatines d’ànecs) i calentes (ballotina de pintada amb farcit fi i ballotina al formatge). Cada alumne realitzarà les seves produccions.
Data: 4 i 5 de juliol (14 hores)
Lloc: Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales a Rivesaltes (França)
Preu: 250€ (inclou formació, hotel i àpats)