Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Escola de la Carn

Nous cursos al Campus de la Cambra d’Oficis i Artesania de Pirineus Orientals (Rivesaltes – França)

Des de l'Escola de la Carn s'ha signat un conveni de col·laboració amb la Chambre de Métiers et de l'Artisanat des Pyrénées-Orientales per poder-vos oferir un programa formatiu de carnisseria avançada, que permetrà ampliar les vostres habilitats professionals

Des de l’Escola de la Carn s’ha signat un conveni de col·laboració amb la Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales per poder-vos oferir un programa formatiu de carnisseria avançada, que permetrà ampliar les vostres habilitats professionals aprofundint en l’especejament, el tall de carn i preparacions culinàries càrnies.

Aquest juny i juliol se celebraran les primeres formacions.

Aquests primers cursos tenen una durada de dos dies (7 hores / jornada) i es realitzaran a les instal·lacions de l’escola de la Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales a Rivesaltes (França). Per poder oferir una formació en què l’alumne sigui el centre, cada curs té un aforament màxim de 12 persones; i té un cost de 250 € que inclou l’hotel, els àpats (dos dinars i el sopar) i el curs.

Optimització del quart del darrere del bou

Durant el curs s’apendrà a realitzar els talls per optimitzar la rendibilitat del quart del darrera de bou, filetejar de forma correcta les peces i es realitzaran aplicacions culinàries dels talls realitzats.

Data: 27 i 28 de juny (14 hores)
Lloc: Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales a Rivesaltes (França)
Preu: 250€ (inclou formació, hotel i àpats)

Més info i inscripcions

Preparacions culinàries fredes i calentes

Durant el curs es realitzaran aplicacions culinàries fredes (paté en crosta i gelatines d’ànecs) i calentes (ballotina de pintada amb farcit fi i ballotina al formatge). Cada alumne realitzarà les seves produccions.

Data: 4 i 5 de juliol (14 hores)
Lloc: Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales a Rivesaltes (França)
Preu: 250€ (inclou formació, hotel i àpats)

Més info i inscripcions

escoladelacarn.com
escola@escoladelacarn.com
93 424 10 582
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra Catalana 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat