Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Escola de la Carn

Nous cursos de xarcuteria amb Francesc Reina i Josep Dolcet

Aquest mes de maig celebrarem de forma presencial a l'Escola de la Carn dos cursos de productes d’elaboració pròpia molt adaptada al temps i als gustos del consumidor.

Aquest mes de maig celebrarem de forma presencial a l’Escola de la Carn dos cursos de productes d’elaboració pròpia molt adaptada al temps i als gustos del consumidor.

Els professors de l’Escola de la Carn Francesc Reina i Josep Dolcet han preparat dues formacions que no deixaran a ningú indiferent. Per un costat, el dimarts 9 de maig se celebrarà el curs sobre Croutes, panades i panadons, al que s’elaboraran una línia de productes d’elaboració pròpia molt adaptada al temps i als gustos del consumidor i, per un altre, el dimarts 30 de maig es realitzarà la formació sobre Xarcuteria mar i muntanya, a la que es treballarà i s’elaborarà un conjunt de productes diferents i sorprenents per molts, però a la vegada innovadors i molt originals.

Croutes, panades i panadons: Clàssics de cuina que també són xarcuteria

Durant les 4 hores de formació treballarem les masses per elaborar patés en croûte i panades amb farciments, sense oblidar-nos de les crestes llatines i dels panadons més propers i propis de casa nostra, amb farcits tradicionals i també una mica més agosarats. Tot plegat per oferir als vostres clients una línia de productes d’elaboració pròpia molt adaptada al temps i als gustos del consumidor.

Data: 9 de maig de 16h a 20h.
Lloc: Escola de la Carn (C. Consell de Cent, 80 – Barcelona)
Preu: 120 €

Més info i inscripcions

Xarcuteria mar i muntanya: Propostes agosarades per xarcuters inquiets

La proposta compren l’aprofitament d’aquelles espècies de peixos que sovint es rebutgen a llotja per barrejar-les amb aquelles parts del porc menys valorades, per elaborar productes diferents, exclusius i que possiblement podríem considerar gourmet.  Es treballarà i s’elaborarà un conjunt de productes diferents, estranys i sorprenents per molts, però a la vegada innovadors i originals, que responen perfectament a les línies que des de sempre s’ha marcat l’escola: idees, tècniques, tendències.

Data: 30 de maig de 16h a 20h.
Lloc: Escola de la Carn (C. Consell de Cent, 80 – Barcelona)
Preu: 120 €

Més info i inscripcions

escoladelacarn.com
escola@escoladelacarn.com
93 424 10 582
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat