El pròxim dimecres 22 de febrer a les 15.30 h celebrarem una trobada formativa On line en què explicarem totes les novetats del sector amb la publicació del Nou Reial Decret 1021/2022 pel qual es regulen determinats requisits en matèria d’higiene de la producció i comercialització dels productes alimentaris en establiments de comerç minorista.
- Com m’afecta el nou Reial Decret?
- Puc vendre el meu producte a un altre comerç minorista?
- A partir d’ara podré congelar la carn?
Apunta’t a la trobada on-line i coneix en què consisteix aquesta nova regulació que transforma la manera de treballar del sector i com afecta al teu comerç. La sessió formativa tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja i estarà impartida per Maria Martínez, responsable de Qualitat i Seguretat Alimentària de GremiCarn, i, a més d’explicar-vos els aspectes més importants de la nova regulació, contestarà tots aquells dubtes que tingueu sobre el Reial Decret.