Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Penja la porra per La Marató de TV3

Aquest any La Marató es dedica a la Covid-19 i com ja es tradició des de Carnissers Xarcuters Catalunya hi participarem amb la Porra.

El pròxim diumenge 20 de desembre se celebrarà la Marató de TV3 dedicada a la Covid-19 i com ja es tradició des de Carnissers Xarcuters Catalunya hi participarem amb la Porra.

L’objectiu de l’acció és que cada carnisser – xarcuter pengi la porra i així fer palès de la nostra participació solidària per a quelcom tan necessari per a tots i totes com és acabar amb la Covid-19 pot ser una realitat més assolible. És per això que us encoratgem a que pegeu la porra i animeu als vostres clients a participar-hi. Amb la Marató de TV3 hem de ser més visibles que mai!

Funcionament de la Porra

Quan t’arribi la Porra o te la imprimeixis PENJA-LA! I envia’ns un vídeo de quan la penges: al whatsapp del Gremi.  El gran repte és que tots els agremiats del Gremi pengin la porra i així poder aconseguir incrementar l’aportació directa a la Marató de Tv3 dedicada enguany a la lluita contra les malalties minoritàries.

Cada carnisseria agremiada que hi participa, sorteja un lot de regals o productes o vals regals entre els seus clients. El guanyador és el que encerti la terminació del sorteig de loteria del dia anterior a la Marató. Cada client pot triar un número entre el 00 al 99, cada terminació s’hi col·labora en 2€.

Funcionament de la graella:

Consisteix en un panell amb 100 números als quals poden jugar els vostres clients al preu de 2 € per casella indicant el seu nom i un número de telèfon a la casella del número triat. A cada casella només hi pot jugar una persona.

Que ha de fer el carnisser?

Preparar un petit lot de productes del vostre establiment per un valor aproximat de 12 a 20 €.

Dates de lliurament:

El divendres 18 de desembre s’ha de donar per acabada la porra i cal que la retireu de l’establiment.
El dia 18 ó 19 de desembre realitzar ingrés dels diners recaptats a la compte del Gremi del Banc de Sabadell núm. ES22- 0081 – 0086 – 0200 – 0105 – 0512 indicant el vostre nom

És important realitzar l’ingrés els dies indicats per tal que el diumenge dia 20 de desembre puguem indicar la quantitat total que aportem com a grup. Si no heu pogut fer l’ingrés, truqueu al telèfon 972.63.04.06 –inclús el divendres nit, dissabte o diumenge al matí- per indicar-nos la vostra aportació.

Qui guanya?
El número guanyador serà el que coincideixi amb les dues darreres xifres del sorteig de la ONCE del divendres dia 18 de desembre de 2020.

Què guanya?
El lot/lots de productes que prepara cada establiment.

Com fer-ne difusió?
Utilitza els següents hashtags quan facis publicacions a instagram: #penjolaporra #carnissersxarcuterscatalunya #maratotv3
Envia un vídeo de la carnisseria amb la porra
Penja les fotografies a les xarxes socials

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família