Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Plats a base de carns cuites i carns crues

Recull fotogràfic del Cicle d'Aplicacions Gastronòmiques 2010

Continuant amb el Cicle d’Aplicacions Gastronòmiques 2010 us mostrem unes imatges de com va anar aquesta sessió dels Plats a base de carns cuites i carns crues.

En l’apartat de la Galeria podreu trobar aquest recull.

Curs presencial i en línia
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 31 de gener a l’1 de juny de 2022
Duració: 77 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Concurs Nacional Botifarra d'Ou Artesana 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat