Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Campanyes

Penja la Porra per la Marató de TV3

Enguany, la Marató de TV3 està dedicada a la salut sexual i reproductiva

Un any més, des de Carnissers Xarcuters Catalunya col·laborem amb la Marató de TV3 recaptant fons mitjançant el joc de la porra, un bon motiu per incentivar a la nostra clientela i alhora col·laborar amb una causa justa i solidària de gran ressò.

L’objectiu de l’acció és que cada agremiat/da pengi la porra al seu establiment i així fer palès de la nostra participació solidària amb la Marató de TV3, aquest any dedicada a la salut sexual i reproductiva.

Funcionament de la Porra:

Consisteix en un panell amb 100 números als quals poden jugar els vostres clients al preu de 2 € per casella. Hauran d’indicar el seu nom i un número de telèfon a la casella del número triat. A cada casella només hi pot jugar una persona i cada persona pot jugar en tantes caselles com vulgui.

Què ha de fer el/la carnisser/a – xarcuter/a:

Per un costat, preparar un petit lot de productes del vostre establiment per un valor aproximat d’entre 12 a 20 €, i per un altre, com no, penjar el panell i animar a la seva participació.

Dates de lliurament:

El divendres 15 de desembre s’ha de donar per acabada la porra i cal que la retireu de l’establiment, ja que la Marató se celebra el diumenge 17. El dia 16 és el dia límit per a realitzar l’ingrés dels diners recaptats al compte del Banc de Sabadell, ES22 0081 0086 02 0001050512, és important que al concepte de la transferència indiqueu el vostre nom o nom del negoci.

Qui guanya i què:

El número guanyador serà el que coincideixi amb les dues darreres xifres del sorteig de la ONCE del divendres abans de la Marató de TV3. El guanyador s’emporta un lot/lots de productes de carnisseria – xarcuteria que prepara cada establiment.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família