Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Premis als Establiments Centenaris

Si tens un establiment centanàri t'interessa.

La Generalitat de Catalunya ha publicat la dotzena edició dels Premis de la Generalitat de Catalunya a la millor Iniciativa Comercial i als Establiments Comercials Centenaris.

L’objectiu del Premis als Establiments Centenaris és donar reconeixement a les iniciatives més innovadores del comerç urbà de proximitat, s’escau donar un tractament diferenciat als premis als establiments comercials amb més de cent anys d’antiguitat, atès que el seu objectiu específic és el reconeixement d’una trajectòria de servei i atenció al públicmitjançant l’adaptació contínua a l’evolució de les necessitats dels ciutadans.

Els beneficiaris dels Premis d’Iniciativa Comercial poden ser persones físiques, micro, petites i mitjanes empreses amb domicili a Catalunya i que exerceixen l’activitat en l’àmbit del comerç. Enguany es poden presentar les candidatures a cinc premis:

– Premi a la Millor Iniciativa Comercial en Innovació: Als projectes de reforma i adequació d’establiments comercials.
per millorar la seva competitivitat.
– Premi a la Millor Iniciativa Col·lectiva: Als projectes de dinamització comercial impulsats per associacions territorials.
– Premi al Millor Venedor: A la persona que s’hagi distingit per la seva professionalitat i capacitat d’aportar innovació i valor afegit.
– Premi a la Millor Gestió Col·lectiva: A les persones gerents de centres urbans que fomenten la professionalització dels serveis dels operadors comercials.
– Premi a la Millor Gestió Pública: Als ajuntaments, al seu suport als espais comercials.

Els premis consistiran en uns guardons en els quals figurarà la inscripció següent: Premi de la Generalitat de Catalunya a la Iniciativa Comercial, amb indicació de la data de la concessió i del nom de l’entitat guardonada.

Els beneficiaris dels Premis als Establiments Centenaris poden ser les petites empreses de venda al detall o de prestació de serveis comercials als consumidors que siguin titulars d’establiments oberts al públic durant cent o més anys.

El termini de presentació de sol·licituds dels Premis a la Iniciativa Comercial i dels Premis als Establiments Comercials Centenaris finalitza el proper dia 17 de novembre de 2011.

La documentació que cal adjuntar a les candidatures és la següent:

-Estatuts.
-Identificació de l’activitat.
-Breu memòria descriptiva de la trajectòria de l’establiment.
-Declaració responsable d’estar al corrent de les obligacions tributàries.

Per ampliar la informació de participació a aquests Premis, només cal que es posin en contacte amb les nostres oficines, demanant pel Sr. Enric Pera.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família