El proper dilluns 15 de setembre de 2025, de 10 a 12 h, l’Espai Boqueria de Barcelona acollirà la presentació de la Guia per a la prevenció del malbaratament alimentari al sector minorista carni, elaborada amb l’objectiu d’ajudar les carnisseries i xarcuteries a aplicar mesures concretes per reduir el malbaratament i fomentar la sostenibilitat alimentària.
Aquesta eina pràctica inclou recomanacions i bones pràctiques per optimitzar la gestió dels productes, millorar la planificació, potenciar la venda i conservació adequada dels aliments, i donar una segona vida als productes abans que es converteixin en residu.
L’acte comptarà amb la intervenció de Maria Martínez (Autora de la guia) i Alba Graells (Subdirecció General de Transferència i Innovació Agroalimentària del DARPA), que han treballat conjuntament en el desenvolupament de la Guia. La taula rodona estarà moderada per Laia Carulla (Rezero) i inclourà experiències i casos d’èxit de professionals del sector.
Durant la jornada, els assistents i col·laboradors podran recollir un exemplar físic de la Guia. L’aforament és limitat i es preveu una alta assistència de tècnics, per la qual cosa recomanem fer la inscripció com més aviat millor.