Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Presentació i Envasament de Menjars Preparats

La primera sessió del Nou Cicle d'Apliacions Gastròmiques 2010 ha estat un èxit.

Els participants a la sessió han valorat molt positivament els diferents aspectes relatius a la jornada, així com la bona acollida dispensada al professor.

Dins la Galeria podreu trobar un recull d’imatges de les diferents presentacions que es van fer.

Jornada online
Jornada de Qualitat i seguretat alimentària
24 de gener a les 15:30h
Preu: Gratuït
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 31 de gener a l’1 de juny de 2022
Duració: 77 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2021
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat