Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Actualitat

Presentem Xarcuteria al Plat a Innoval

El passat dilluns 4 d'abril a les 12:00h vam presentar la nova línia de productes de xarcuteria: Xarcuteria al Plat

Des del Comitè d’Innovació de GremiCarn, s’ha presentat una nova línia de productes  de xarcuteria als Premis Innoval, i el passat dilluns dia 4 d’abril a les 12:00h vam fer-ne la seva presentació a The Alimentaria Hub – d’Innoval.

Durant la presentació, Joan Bou i Núria Querol, membres de la Comissió d’Innovació i Sostenibilitat de GremiCarn, van explicar les característiques del productes i la seva utilitat que us expliquem a continuació:

Què és Xarcuteria al plat?

Xarcuteria al plat és una nova línia de productes per al sector carni que facilita l’elaboració de plats tradicionals que tenen en la seva base productes artesans de xarcuteria sense additius.

Des del Comitè d’Innovació de GremiCarn, propulsor de la iniciativa, es va detectar l’interès dels clients més joves en l’elaboració de plats de cuina tradicional. S’havia de donar solució per a cobrir aquesta necessitat de manera que fos apetible, fàcil, ràpida i de màxima qualitat.

Per a poder arribar a tota la població interessada en aquesta solució gastronòmica, és necessari que la seva elaboració pugui ser adaptada i personalitzada per qualsevol artesà amb obrador de xarcuteria.

Aquestes bases culinàries estan pensades per a plats cuinats amb base de llegums (mongetes blanques, llenties, pèsols i faves), pasta i arròs.

Base de sofregit de carn

CARN PICADA – CEBA – TOMÀQUET
Solució de xarcuteria consistent en una base culinària elaborada amb ingredients d’origen natural, destinat al complement i a la presentació de plats de cuina mediterrània a base de pasta o arròs.

Base de botifarra de perol

CEBA CARAMEL·LITZADA – PEDRO XIMENES
Solució de xarcuteria consistent en una base culinària elaborada amb ingredients d’origen natural i embotits tradicionals, destinat al complement i a la presentació de plats de cuina mediterrània a base de verdures de temporada i llegums cuits.

Base de botifarra negra

XORIÇ – BOTIFARRA BLANCA – OLI D’OLIVA
Solució de xarcuteria consistent en una base culinària elaborada amb ingredients d’origen natural i embotits tradicionals, destinat al complement i a la presentació de plats de cuina mediterrània a base de verdures de temporada i llegums cuits.

Recomanacions de consum

  • Retirar l’envàs i el budell del producte.
  • Escalfar la paella i una vegada calenta, abocar el producte barrejat amb mig got de brou o aigua.
  •  Afegir la pasta en la paella i ofegar 5 minuts per a integrar els dos elements.
  • Per a finalitzar, servir.
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família