Actualitat
Qualitat i seguretat alimentària

Vídeo Prevenció i Control del Malbaratament Alimentari a carnisseries i xarcuteries

En aquesta jornada, realitzada per María Martínez, responsable de Qualitat i Seguretat Alimentaria de GremiCarn, proporcionem una visió integral sobre la normativa vigent i les solucions que poden implementar per prevenir i gestionar el malbaratament d’aliments en les carnisseries – xarcuteries:

  • El marc normatiu sobre la Prevenció de Pèrdues i Malbaratament Alimentari
  • Relació de la gestió del malbaratament alimentari amb els objectius de desenvolupament sostenible
  • Com elaborar un pla de prevenció contra les pèrdues i el malbaratament alimentari

 

Per a més informació
Assessoria de Qualitat i Seguretat Alimentària
mmartinez@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Assessoria de Qualitat i Seguretat Alimentària
mmartinez@gremicarn.cat
93 424 10 58
publicitat
Tancar
Per a visualitzar el contingut has de ser agremiat
Fes-te agremiat
Nom i cognoms:
Empresa:
Telèfon:
Correu electrònic:
Vull ser agremiat
Sóc agremiat
Correu electrònic:
NIF:
Entrar