Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Subvencions

Reducció del 10% del preu del servei municipal de recollida de residus a Barcelona Ciutat

A través del programa Barcelona Comerç + Sostenible de GremiCarn i l'Ajuntament de Barcelona podeu accedir a la reducció de l'impost.

GremiCarn és membre del programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un Pla d’Acció per millorar la sostenibilitat del nostre sector i amb la vostra adhesió a través d’aquest formulari on-line [formulari d’ahesió] obtindreu els següents beneficis fiscals durant l’any 2021:

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals del 2022.
  • Si us cal, obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zonaamb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.​

Important: S’han d’emplenar totes les dades sol·licitades abans del 30 de juny. En el cas que marqueu accions proposades pel propi establiment, marqueu en quin àmbit s’engloba l’acció proposada i expliqueu l’acció/ns proposada/es.

Volem ressaltar que vosaltres sou els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que ens assegurin un futur viable i durador. El Pla d’Acció que hem elaborat des del GremiCarn el podeu consultar a través del següent enllaç: https://www.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/plansaccio/pla-accio-gremicarn-2021-2022

Per  a més informació podeu consultar la web del programa Barcelona Comerç + Sostenible www.barcelona.cat/comercsostenible

Per a més informació
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família