Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Fiscal

Revisa el teu programa de gestió

Les noves mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal vol evitar l’ús de programes que permetin portar una doble comptabilitat o no conservin de forma apropiada la informació econòmica.

La llei 11/2021 de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal va introduir una nova obligació dirigida als fabricants i usuaris de programes informàtics de comptabilitat, facturació o gestió empresarial perquè els seus productes compleixin una sèrie de requisits d’integritat, conservació, traçabilitat i inalterabilitat dels registres de forma que no permetin omissions o alteracions.

Es tracta d’evitar l’ús de programes que permetin portar una doble comptabilitat o no conservin de forma apropiada la informació econòmica.

Aquesta nova obligació ve acompanyada d’un fort règim sancionador, de forma que els usuaris que no actualitzin els seus programes d’acord amb la nova normativa poden tenir multes de 50.000 euros.

És important revisar els nostres sistemes de comptabilitat, facturació i gestió (tpv, registradores, etc.), mantenint-los actualitzats de forma que compleixin amb la nova normativa.

Per a més informació
Assessoria fiscal
info@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Assessoria fiscal
info@gremicarn.cat
93 424 10 58
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família